Tuesday, October 30, 2012

ekingg tunggu

hey * kenyit mate
tunggu ? tunggu bas ke ? ehh takdelahh 
ekingg tunggu aden balik sebab aden janji nak bagi coklat banyak banyak
ahahaha , i love chocolates <3
sorry yee kalau mu rase aku banyak songehh
aden jehh sanggup bagi apa ekingg nak selain family ekingg , dia tahu ekingg suke makan 
and , dia sangatlahh tak kisah kalau ekingg makan macam badak air
cepatlahh balik , taksabar ni tunggu coklat mu
aku dah bgtahu kan aku suka chocolates apa so cepat balik yee
terimakasih sebab tak merokok dahh , say thankyou to me okayy readers
hee , terimakasihh awakk ! jagediri ^ ^
for readers yang tengah bace ni , jangan pk lain 
dia bukan laki ekingg lagi (=


1 comment:

  1. same2..sye balik nnti, sye akn call awk..keyh..haha

    ReplyDelete