Wednesday, November 7, 2012

ohmysaturday (=

Hi (=
Nak story mory sikit pasal spend time dengan kawan kawan
Sumpah happy gilee babeng ,
Kitorang tengok wayang same same , 14 orang semua sekali
Tuh pun ada ramai lagi yang tak join
Eking tengok cerite sinister c(=
Err , sumpah terkejot jehh banyak , actually hantu takde sangat pun
Kitorang jehh yang selok menjerit , orang lain tak sangat . ahahaha
Eking duduk hujung sekali , peyqa sebelah eking , hee
Kesian dia , cubit , tonyoh kepala , jerit dekat dia , tudung , baju semua eking tarik
AHAHAHA , terkejot kan .
Lepas habis , kitorang snap gambar sesame kejap
Pastuhh pergi makan , tapi eking tak makan pun sebab ada orang spoil mood eking
Tapi bile dah settle tuhh , hamekaw eking order KFC macam untuk jiran sebelah rumah sekali
                                             order dalam keadaan yang geram kan biase lettew
hm , pastuhh dalam 10.15 sampai rumah
and otp sampai nak dekat pukul 12 kot , entahh tak ingat
tapi sumpah happy jugaklahh spend time dengan diorang semua tu
lebiuguys , * penambah seri hidup ekinggg
sampai kaki rase nak tercabut sebab jalan tanpa henti , sungguh penat
klahh , LOVEYOU SAYANGG 


oh gitar

Assalamualaikum ^^
Nak cerite sikit dengan minat ekingg ni tapi belajar taknak
Seriously , ekingg gile minat tengok orang main gitar
And confirm melting tahap air batu duduk tengah panas
Tapi , nak belajar main gitar memang malas sebab susah and perlu banyak usaha
AHAHAH , tapi kan ekingg dengki gila babengg  tengok orang yang pandai main gitar
And ada budak lelaki ni , ekingg  jumpe mase lepak dengan kawan kawan ekingg
Gile hebat dia main gitar * phewittttt
Sumpah , terpegun , terkesima , tergode haa semua yang berkaitan dengan ter lahh (=
And as usuall , aden try his best to play guitar too à f or me okayyy ^^
Baga kejapp . hehehehe
Teetttt , abaikan bile dia dahh dapat main gitar baru dia SUPERMAN *kenyit mate
Agak agak , bile lahh eking dapat main gitar
Smpai tue pun belum tentu lagi reti main gitar kan , hm )=
Anyone tolongg ajarkan ekingg main gitar , heeee
Taknaklahh , susah nak mampuhh kot .
Okay lahh , sampai sini saje , pray for me okay dapat main gitar secare tibe tibe <3
This is for you , ehh not you lahh but beside you , yess you babe
Mmuahhhh setepek :*